Press

Välkommen till Picanhas webbplats. På denna sida finner du senaste nytt såsom pressmeddelanden, vilka nyheter som finns i din köttdisk eller bilder för nedladdning. Har du frågor, tveka inte att kontakta oss

Bilderna får användas fritt om man anger ursprunget www.picanha.se eller Picanha®

Aktuellt

Picanhaburger©
Picanhaburger är helt ny produkt från Dalma Food. Picanhaburger är en färsk hamburgare av högsta kvalitet. 100% Nötkött där endast havssalt och svartpeppar tillsats. En unik förpackning för hållbarhet och presentation. Picanhaburger© mer än bara en hamburgare! Picanhaburger© är ett skyddat varumärke.

Picanha presentation
Dalma Food AB annonserar artiklarna Picanha av nöt, hel och skivad i tidningen Butikstrender. I inlagan Sommar&Grill finns en beskrivning av Picanha - det nya favoritköttet I Brasilien anses Picanha vara den finaste köttbiten. Picanha älskas för den genuina smaken och möjligheterna att tillagas på olika sätt. Picanha passar utmärkt att stekas eller grillas direkt alternativt indirekt.

Recept Grillad Picanha med salsa fresca och bakad sötpotatis
Fredagskocken Mattias Larsson har tagit fram några recept med picanha av nöt. Här är Grillad Picanha med salsa fresca och bakad sötpotatis Recepten har skapats för att lyfta fram det välsmakande köttet med goda tillbehör. Picanha är ett kött som är mört och smakrikt. Noga utvalt som är gott att grilla, steka eller tillaga i ugnen. Picanha är välkänt i Sydamerika och mycket populärt.

Recept Grillad Picanha med barbequeglaze och färskpotatisquesadilla
Fredagskocken Mattias Larsson har tagit fram några recept med picanha av nöt. Här är Grillad Picanha med barbequeglaze och färskpotatisquesadilla Recepten har skapats för att lyfta fram det välsmakande köttet med goda tillbehör. Picanha är mört och smakrikt. Noga utvalt av högsta kvalitet som är gott att grilla, steka eller tillaga i ugnen. Picanha är något av en nationalrätt i Brasilien.

Recept Grillad Picanha och primörer med citron- och dragonsmör
Fredagskocken Mattias Larsson har tagit fram några recept med picanha av nöt. Här är Grillad Picanha och primörer med citron- och dragonsmör Recepten har skapats för att lyfta fram det välsmakande köttet med goda tillbehör. Picanha är ett kött som är mört och smakrikt. Noga utvalt av högsta kvalitet som är gott att grilla, steka eller tillaga i ugnen. Picanha är mycket populärt i Sydamerika.


Bilder

image
image
image
image

Om oss

Dalma Food är en svensk livsmedelsgrossist och importör. Företaget har sedan 1975 levererat färskt och fryst kött till kunder i hela Sverige. Dalma Food erbjuder såväl svenska produkter som importerade. Vi reser långt för att hitta produkter vi tror är säkra, sunda och av hög kvalitet.

info@picanha.se

Dalma Food AB
Tel 08-81 82 92
Fax 08-81 57 41

www.dalmafood.se

image: AAA

image: superföretag!


image: flask